1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rijstsalade met fricandeau

Rijstsalade met fricandeau

Rijstsalade met fricandeau product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g witte rijst
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 25 g pijnboompitten
  • fricandeau in kleine blokjes (200 gram)
  • 100 g blanke rozijnen
  • 1 potje gebakken uitjes
  • 1 bos peterselie, fijngehakt
  • 4 eetl. olijfolie
  • zout en versgemalen peper
Bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met de bouillonblokjes en laat uitgespreid op een schaal afkoelen. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Vermeng alle ingrediënten met elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 11 g
  • koolhydraten
  • 55 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 400
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie