Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rijstsalade met fricandeau

Rijstsalade met fricandeau

Rijstsalade met fricandeau product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
8

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g witte rijst
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 25 g pijnboompitten
  • fricandeau in kleine blokjes (200 gram)
  • 100 g blanke rozijnen
  • 1 potje gebakken uitjes
  • 1 bos peterselie, fijngehakt
  • 4 eetl. olijfolie
  • zout en versgemalen peper
Bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met de bouillonblokjes en laat uitgespreid op een schaal afkoelen. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Vermeng alle ingrediënten met elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Voedingswaarde

eiwit
11 g
koolhydraten
55 g
vet
15 g
Kcal
400