In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rillettes van makreel

Rillettes van makreel

Rillettes van makreel product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 bosje radijs
  • 200 g zure room of crème fraîche (Melkan)
  • zout en versgemalen peper
  • 1 gerookte makreel, schoongemaakt, in stukjes
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 citroen
  • sprieten bieslook
  • 4 glazen
Voorbereiden
Hak de helft van de radijsjes. Roer ze door de zure room of crème fraîche en voeg zout en peper toe. Meng de makreel met het sjalotje. Pers de helft van de citroen en snijd de andere helft in partjes. Voeg citroensap bij de makreel. Vul de glazen met het makreelmengsel. Verdeel daarover de radijs-room. Garneer met citroen en sprieten bieslook en serveer de rest van de radijs erbij. Lekker met geroosterd brood.

Voedingswaarde

eiwit
8 g
koolhydraten
4 g
vet
29 g
Kcal
310