Rode bonen met geitenkaas, paprika en bosui - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rode bonen met geitenkaas, paprika en bosui

Rode bonen met geitenkaas, paprika en bosui

Rode bonen met geitenkaas, paprika en bosui product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 blik rode bonen (ca. 350 g)
  • 2 eetl. wokolie of arachideolie
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in repen
  • 1 gele paprika, zonder zaadjes, in repen
  • 2 lente-/bosuitjes, in stukjes van 2 cm
  • 1/2 eetl. versgehakte tijm of 1/2 theel. gedroogd
  • mespuntje paprikapoeder
  • zout en versgemalen peper
  • 100 g zachte geitenkaas, in blokjes of verkruimeld
Bereiden
Giet de bonen af, spoel er koud water over en laat ze uitlekken. Verhit de olie in een wok. Fruit hierin de knoflook en roerbak de paprika 4 minuten. Schep de bosui, tijm en bonen  erdoor en bak nog 2 minuten. Voeg paprikapoeder en zout en peper naar smaak toe. Serveer het gerecht bestrooid met de geitenkaas.

Voedingswaarde

eiwit
19 g
koolhydraten
37 g
vet
24 g
Kcal
440