1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rode ui-rozemarijnkrieltjes

Rode ui-rozemarijnkrieltjes

Rode ui-rozemarijnkrieltjes product foto
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook 500 gram krieltjes met schil 5 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Verdeel de krieltjes over een bakplaat met 2 gepelde rode uien, in partjes gesneden. Verdeel er circa 1 eetlepel gehakte verse rozemarijn of 1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden over en besprenkel royaal met olijfolie. Rooster de krieltjes in het midden van de oven 15-20 minuten tot ze gaar zijn.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 22 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 275
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie