Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rode ui-rozemarijnkrieltjes

Rode ui-rozemarijnkrieltjes

Rode ui-rozemarijnkrieltjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook 500 gram krieltjes met schil 5 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Verdeel de krieltjes over een bakplaat met 2 gepelde rode uien, in partjes gesneden. Verdeel er circa 1 eetlepel gehakte verse rozemarijn of 1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden over en besprenkel royaal met olijfolie. Rooster de krieltjes in het midden van de oven 15-20 minuten tot ze gaar zijn.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
22 g
vet
19 g
Kcal
275