1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rodekool met abrikozen en cranberry´s

Rodekool met abrikozen en cranberry´s

Rodekool met abrikozen en cranberry´s product foto
  • Ingredienten:

  • 100 g gedroogde abrikozen
  • 100 ml warme thee
  • 450 g rodekool (diepvries)
  • 1/2 potje cranberrycompote
  • versgemalen peper
Voorbereiden
Wel de abrikozen in de warme thee. Kook de rodekool circa 2 minuten. Halveer de abrikozen. Schep de cranberrycompote door de rodekool. Voeg peper toe. Meng de helft van de abrikozen door de rodekool en garneer met de rest van de abrikozen.
Variatie
Vervang abrikozen eens door grote blanke rozijnen.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 24 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 24
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie