1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rodekool met cranberry’s en amandel

Rodekool met cranberry’s en amandel

Rodekool met cranberry’s en amandel product foto
Bereiden
Fruit 1 gesnipperde ui in 1 eetlepel olijfolie en voeg 200 gram verse cranberry’s, 50 ml water, 2 eetlepels balsamicoazijn en 1 kaneelstokje of 1 theelepel kaneelpoeder toe. Kook zachtjes 10 minuten. Verwijder het kaneelstokje en schep 1 pot rodekool erdoor. Verwarm zonder te koken. Rooster intussen 2 eetlepels geschaafde amandelen in een droge hete koekenpan en strooi ze voor het serveren over het gerecht.
Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 21 g
  • vet
  • 6 g
  • Kcal
  • 165
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie