Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rodekool met cranberry’s en amandel

Rodekool met cranberry’s en amandel

Rodekool met cranberry’s en amandel product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Fruit 1 gesnipperde ui in 1 eetlepel olijfolie en voeg 200 gram verse cranberry’s, 50 ml water, 2 eetlepels balsamicoazijn en 1 kaneelstokje of 1 theelepel kaneelpoeder toe. Kook zachtjes 10 minuten. Verwijder het kaneelstokje en schep 1 pot rodekool erdoor. Verwarm zonder te koken. Rooster intussen 2 eetlepels geschaafde amandelen in een droge hete koekenpan en strooi ze voor het serveren over het gerecht.

Voedingswaarde

eiwit
3 g
koolhydraten
21 g
vet
6 g
Kcal
165