1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rodepepersoep met kaascrouton

Rodepepersoep met kaascrouton

Rodepepersoep met kaascrouton product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 sjalotjes, gesnipperd
  • 3 rode pepers, zonder zaadjes, in stukjes
  • 3 vleestomaten, in stukken
  • 1 liter groentebouillon
  • 4 plakken bruin stokbrood
  • 75 gram geraspte belegen kaas
  • 3 lente-/ bosuitjes, in ringetjes
Bereiden
Verhit de olie en fruit de sjalotjes, 2/3 van de rode peper en de tomaten 4-5 minuten. Giet de bouillon erbij, breng aan de kook en kook zachtjes 8-10 minuten. Verwarm de ovengrill. Bestrooi het brood met de kaas en zet onder de grill tot de kaas gesmolten is. Pureer de soep en schep de bosuitjes en de rest van de rode peper erdoor. Serveer de soep met de kaascrouton.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 8 g
  • koolhydraten
  • 16 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 235
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie