1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roedjak Vruchtensalade

Roedjak Vruchtensalade

Roedjak Vruchtensalade product foto
Bereiden
Breng 1 eetlepel azijn, 1,5 eetlepel tamarindepasta of limoensap, 150 gram goela djawa of bruine basterdsuiker, 1 eetlepel sambal oelek en 200 ml water aan de kook. Roer goed, laat de saus 3 minuten zachtjes doorkoken en vervolgens afkoelen. Snijd 1 appel, 1 mango en 2 plakken (verse) ananas (of 1 sinaas-appel, 1/4 komkommer en 1/3 galiameloen) in stukjes en giet de saus erover. Lekker bij pittige gerechten.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 58 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 245
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie