1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roerbak van hutspot, selderij en slavink

Roerbak van hutspot, selderij en slavink

Roerbak van hutspot, selderij en slavink product foto
  • Ingredienten:

  • 4 eetl. zonnebloem- of arachideolie
  • 500 g gesneden hutspotgroenten (pakket)
  • 300 g knolselderij, geschild, in blokjes
  • 100 ml vleesbouillon
  • 450 g voorgekookte krieltjeszout en versgemalen peper
  • 4 slavinken
  • 1 eetl. vloeibaar bakproductmosterd of piccalilly
Bereiden
Verwarm de olie in een wok. Fruit de uien uit het pakket glazig. Voeg wortel en knolselderij toe en roerbak 5 minuten. Giet de bouillon erbij en roerbak alles in 8 minuten gaar. Schep de krieltjes erdoor, bak ze 2 minuten mee en voeg zout en peper naar smaak toe. Bak intussen de slavinken in het bakproduct in 12 minuten goudbruin en gaar. Serveer de roerbakschotel met de slavinken en de mosterd of piccalilly erbij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 22 g
  • koolhydraten
  • 30 g
  • vet
  • 39 g
  • Kcal
  • 560
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie