Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roerbak van hutspot, selderij en slavink

Roerbak van hutspot, selderij en slavink

Roerbak van hutspot, selderij en slavink product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 eetl. zonnebloem- of arachideolie
  • 500 g gesneden hutspotgroenten (pakket)
  • 300 g knolselderij, geschild, in blokjes
  • 100 ml vleesbouillon
  • 450 g voorgekookte krieltjeszout en versgemalen peper
  • 4 slavinken
  • 1 eetl. vloeibaar bakproductmosterd of piccalilly
Bereiden
Verwarm de olie in een wok. Fruit de uien uit het pakket glazig. Voeg wortel en knolselderij toe en roerbak 5 minuten. Giet de bouillon erbij en roerbak alles in 8 minuten gaar. Schep de krieltjes erdoor, bak ze 2 minuten mee en voeg zout en peper naar smaak toe. Bak intussen de slavinken in het bakproduct in 12 minuten goudbruin en gaar. Serveer de roerbakschotel met de slavinken en de mosterd of piccalilly erbij.

Voedingswaarde

eiwit
22 g
koolhydraten
30 g
vet
39 g
Kcal
560