1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roerbakschotel met shoarma en taugé

Roerbakschotel met shoarma en taugé

Roerbakschotel met shoarma en taugé product foto
  • Ingredienten:

  • 200 gram wokmie
  • 1 eetlepel olie
  • 500 gram shoarmavlees
  • struik Chinese kool of paksoi in brede repen
  • 1 eetlepel zoete ketjap
  • 200 gram taugé
  • peterselie om te garneren
Bereiden
Laat de mie wellen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie in een wok en roerbak het shoarmavlees op hoge stand knapperig. Voeg de kool en ketjap toe en roerbak nog 2 minuten mee. Voeg als laatste de taugé en mie toe en schep nog een paar minuten om. Garneer met wat peterselie.
Variatie
Vervang wokmie door rijst.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 31 g
  • koolhydraten
  • 22 g
  • vet
  • 13 g
  • Kcal
  • 345
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie