1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roerbakschotel met zalm en courgettereepjes

Roerbakschotel met zalm en courgettereepjes

Roerbakschotel met zalm en courgettereepjes product foto
  • Ingredienten:

  • 2 courgettes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 rode ui, in schijven
  • 400 g zalmfilet (Vismarine), ontdooid en in blokjes
  • handje peterselie of basilicum, gehakt
  • versgemalen peper
Bereiden
Snijd de courgettes in vieren en snijd deze stukken in dikke plakken, snijd de plakken vervolgens in repen. Verwarm de olie en bak de uien in circa 5 minuten lichtbruin en zacht. Voeg de courgetterepen toe en roerbak op hoog vuur lichtbruin. Voeg de zalmblokjes en de gehakte kruiden en peper toe en bak enkele minuten mee zonder dat de vis uit elkaar valt. Verdeel over 4 borden.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 18 g
  • koolhydraten
  • 6 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 310
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie