Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roerbakschotel met zalm en courgettereepjes

Roerbakschotel met zalm en courgettereepjes

Roerbakschotel met zalm en courgettereepjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 courgettes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 rode ui, in schijven
  • 400 g zalmfilet (Vismarine), ontdooid en in blokjes
  • handje peterselie of basilicum, gehakt
  • versgemalen peper
Bereiden
Snijd de courgettes in vieren en snijd deze stukken in dikke plakken, snijd de plakken vervolgens in repen. Verwarm de olie en bak de uien in circa 5 minuten lichtbruin en zacht. Voeg de courgetterepen toe en roerbak op hoog vuur lichtbruin. Voeg de zalmblokjes en de gehakte kruiden en peper toe en bak enkele minuten mee zonder dat de vis uit elkaar valt. Verdeel over 4 borden.

Voedingswaarde

eiwit
18 g
koolhydraten
6 g
vet
23 g
Kcal
310