500 g vastkokende aardappels, geschild en in kleine dobbelsteentjes
1 eetl. cajunkruiden
4 eetl. olie
400 g kipfilet, in kleine dobbelsteentjes
1 zak paprikamix (rode, groene en gele paprika), gewassen en in blokjes
1 prei, in ringen
zout en versgemalen peper
Bereiden
Schud de aardappelblokjes goed om met de cajunkruiden. Verwarm de olie in een hapjespan of wok en roerbak de aardappelblokjes op middelhoge stand circa 3 minuten. Voeg de kipfilet toe en roerbak nog minimaal 5 minuten tot de kip gaar is. Voeg de paprikablokjes en preiringen toe en roerbak nog circa 3 minuten tot alles gaar en goudbruin is. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Voedingswaarde
eiwit
27 g
koolhydraten
28 g
vet
17 g
Kcal
385
Het volgende product(en) is op het gekozen moment niet in de aanbieding