1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roerbakschotel

Roerbakschotel

Roerbakschotel product foto
  • Ingredienten:

  • 500 g vastkokende aardappels, geschild en in kleine dobbelsteentjes
  • 1 eetl. cajunkruiden
  • 4 eetl. olie
  • 400 g kipfilet, in kleine dobbelsteentjes
  • 1 zak paprikamix (rode, groene en gele paprika), gewassen en in blokjes
  • 1 prei, in ringen
  • zout en versgemalen peper
Bereiden
Schud de aardappelblokjes goed om met de cajunkruiden. Verwarm de olie in een hapjespan of wok en roerbak de aardappelblokjes op middelhoge stand circa 3 minuten. Voeg de kipfilet toe en roerbak nog minimaal 5 minuten tot de kip gaar is. Voeg de paprikablokjes en preiringen toe en roerbak nog circa 3 minuten tot alles gaar en goudbruin is. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 27 g
  • koolhydraten
  • 28 g
  • vet
  • 17 g
  • Kcal
  • 385
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie