Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roergebakken knolselderij met cranberry’s

Roergebakken knolselderij met cranberry’s

Roergebakken knolselderij met cranberry’s product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetl. olie of boter
  • 400 g knolselderij, geschild en in kleine blokjes of reepjes
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 eetl. tijm
  • zout en versgemalen peper
  • 200 g verse cranberry’s, licht geplet
  • 2 eetl. honing
Bereiden
Verwarm de olie of boter in een grote koekenpan of wok en roerbak de knolselderijblokjes, sjalot en tijm op middelhoge stand in circa 5 minuten goudbruin. Voeg zout, peper, cran­berry’s en honing toe en laat alles op lage stand nog 5 à 8 minuten zachtjes bakken en karameliseren.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
13 g
vet
6 g
Kcal
115