1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roergebakken knolselderij met cranberry’s

Roergebakken knolselderij met cranberry’s

Roergebakken knolselderij met cranberry’s product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetl. olie of boter
  • 400 g knolselderij, geschild en in kleine blokjes of reepjes
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 eetl. tijm
  • zout en versgemalen peper
  • 200 g verse cranberry’s, licht geplet
  • 2 eetl. honing
Bereiden
Verwarm de olie of boter in een grote koekenpan of wok en roerbak de knolselderijblokjes, sjalot en tijm op middelhoge stand in circa 5 minuten goudbruin. Voeg zout, peper, cran­berry’s en honing toe en laat alles op lage stand nog 5 à 8 minuten zachtjes bakken en karameliseren.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 13 g
  • vet
  • 6 g
  • Kcal
  • 115
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie