Roggebroodsandwich met haring, biet en avocado - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roggebroodsandwich met haring, biet en avocado

Roggebroodsandwich met haring, biet en avocado

Roggebroodsandwich met haring, biet en avocado product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 rijpe avocado, geschild en in stukken
  • 100 ml yoghurt (Melkan)
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eetl. gehakte verse peterselie of bieslook
  • versgemalen peper
  • 1 gekookte rode biet, gepeld en in dunne plakken
  • 2 eetl. citroensap
  • 2 zoute haringen
  • bakje tuinkers
  • 6 sneetjes licht roggebrood
Bereiden
Pureer of prak de avocado en meng deze door de yoghurt met knoflook, peterselie en peper. Besprenkel de biet met citroensap. Snijd de haring in brede repen. Verdeel de avocadocrème, haring, tuinkers en biet over de sneetjes roggebrood. Stapel 3 sneetjes op elkaar tot een sandwich en snijd ze diagonaal door.

Voedingswaarde

eiwit
24 g
koolhydraten
43 g
vet
18 g
Kcal
430