Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roggesandwich met koolsalade en rosbief

Roggesandwich met koolsalade en rosbief

Roggesandwich met koolsalade en rosbief product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 g zuurkool
  • 1 eetl. blanke rozijnen
  • 2 eetl. gehakte pecannoten
  • 1 eetl. mayonaise
  • 1 eetl. zure room of yoghurt (Melkan)
  • zout en versgemalen peper
  • 8 sneetjes licht roggebrood
  • 200 g gebraden rosbief, dun gesneden
Voorbereiden
Spoel de zuurkool af met koud water en knijp heel goed uit. Hak de zuurkool fijn, vermeng met de rozijnen en pecannoten. Klop een sausje van de mayonaise en zure room en breng op smaak met wat zout en peper.
Bereiden
Bestrijk 4 sneetjes roggebrood met het sausje en beleg met de rosbief. Maal er wat peper over en verdeel de koolsalade erover. Dek af met de andere boterhammen en snijd ze doormidden. Serveer direct.
Variatie
Geef er grove mosterd bij.

Voedingswaarde

eiwit
19 g
koolhydraten
24 g
vet
13 g
Kcal
285