Romige aspergesoep met garnaaltjes - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige aspergesoep met garnaaltjes

Romige aspergesoep met garnaaltjes

Romige aspergesoep met garnaaltjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Kook 250 gram groene asperges 5-6 minuten in 300 ml kippenbouillon. Schep de asperges uit de pan en bewaar het kookvocht. Snijd de kopjes van de asperges en houd ze apart. Pureer de rest van de asperges. Roer 400 ml kookroom door het aspergevocht en voeg de gepureerde asperges en peper naar smaak toe. Verwarm zonder te koken. Schep de aspergekopjes en 100 gram Hollandse garnalen in de soep.

Voedingswaarde

eiwit
35 g
koolhydraten
24 g
vet
83 g
Kcal
990