1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige avocadosoep met garnalen

Romige avocadosoep met garnalen

Romige avocadosoep met garnalen product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 4 sjalotten, gesnipperd
  • 2 rijpe avocado’s, gehalveerd
  • 700 milliliter kippenbouillon
  • handje peterselie, fijngehakt
  • 200 gram (Hollandse) garnalen
Bereiden
Verhit de olie en bak hierin de sjalotten glazig. Schep de sjalotten, het vruchtvlees van de avocado, de bouillon, peterselie, zout en peper in een blender en mix tot een romig geheel. Verwarm de soep circa 6 minuten op een lage stand (niet laten koken) en meng de helft van de garnalen erdoor. Verdeel de soep over 4 kommen, bestrooi eventueel met extra peterselie en leg de rest van de garnalen erop.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 12 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 27 g
  • Kcal
  • 310
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie