Romige biefreepjes met champignons - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige biefreepjes met champignons

Romige biefreepjes met champignons

Romige biefreepjes met champignons product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 eetlepel vloeibaar bakproduct
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 300 gram gesneden champignons
  • 2 takjes rozemarijn, alleen de naaldjes, grof gehakt
  • 2 teentjes knoflook, grof gehakt
  • 200 milliliter crème fraîche of room
  • 1 eetlepel koude boter of 1 theelepel allesbinder
  • 300 gram pastaschelpjes
  • 400 gram bieflapjes of biefstuk, in dunne reepjes
Bereiden
Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten. Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand. Voeg de crème fraîche toe en breng snel aan de kook. Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter. Kook intussen de pasta beetgaar. Bestrooi het vlees met zout en peper. Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin. Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de pasta. Lekker met broccoli.

Voedingswaarde

eiwit
35 g
koolhydraten
58 g
vet
27 g
Kcal
620