Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige perzik yoghurtijsjes

Romige perzik yoghurtijsjes

Ingrediënten

  • 2 rijpe perziken
  • 125 ml Slagroom
  • 125 ml Crème fraîche
  • 250 g Danio Romige kwark perzik
  • 1 eetlepel Bloemenhoning
Romige perzik yoghurtijsjes product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Let op: voor dit recept heb je ijsvormpjes nodig.
  2. Daarbij moeten de ijsjes minstens 8 uur opstijven in de vriezer
  3. Schil de perziken, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes
  4. Klop de slagroom luchtig. Meng de creme fraiche met de kwark en honing
  5. Schep voorzichtig de slagroom erdoor.
  6. Schep nu voorzichtig de perzikblokjes erdoor.
  7. Giet het roommengsel in ijsvormpjes en laat ten minste 8 uur opstijven in de vriezer.

    Voedingswaarde

  • Kcal 212
  • Eiwit 1 g
  • Koolhydraten 18 g
  • Vet 14 g