Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige preisoep

Romige preisoep

Romige preisoep product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd de prei in kleine stukjes en fruit in een beetje olie, samen met 1 theelepel Provençaalse kruiden en 1 laurierblaadje. Voeg 1 eetlepel bloem toe en roerbak even mee. Giet er 1 liter kippenbouillon op, roer goed door en laat circa 10 minuten koken. Verwijder het laurierblaadje en pureer de soep. Voeg 200 ml kookroom toe en laat nog enkele minuten doorkoken. Breng de soep op smaak.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
15 g
vet
10 g
Kcal
200