Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige spaghetti met champignons en worst

Romige spaghetti met champignons en worst

Romige spaghetti met champignons en worst product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepel vloeibaar backproduct of boter
  • 1 ui gesnipperd
  • 4 saucijzen in plakjes
  • 1 theelepel rozemarijnblaadjes
  • 2 teenjes knoflook
  • 1 rode peper zonder zaadjes
  • 500 gram gemengde paddenstoelen
  • 250 milliliter kookroom
  • 300 gram spaghetti
Bereiden
Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand. Voeg de plakjes worst, rozemarijn, knoflook, peperringetjes en paddenstoelen toe en roerbak enkele minuten op een hoge stand. Doe de room erbij en breng aan de kook. Laat op een lage stand met het deksel op de pan circa 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng intussen een grote pan water met zout aan de kook en kook de spaghetti beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Breng de saus op smaak met versgemalen peper en schep de spaghetti erdoor. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
58 g
vet
26 g
Kcal
685