1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Romige spaghetti met champignons en worst

Romige spaghetti met champignons en worst

Romige spaghetti met champignons en worst product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetlepel vloeibaar backproduct of boter
  • 1 ui gesnipperd
  • 4 saucijzen in plakjes
  • 1 theelepel rozemarijnblaadjes
  • 2 teenjes knoflook
  • 1 rode peper zonder zaadjes
  • 500 gram gemengde paddenstoelen
  • 250 milliliter kookroom
  • 300 gram spaghetti
Bereiden
Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand. Voeg de plakjes worst, rozemarijn, knoflook, peperringetjes en paddenstoelen toe en roerbak enkele minuten op een hoge stand. Doe de room erbij en breng aan de kook. Laat op een lage stand met het deksel op de pan circa 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng intussen een grote pan water met zout aan de kook en kook de spaghetti beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Breng de saus op smaak met versgemalen peper en schep de spaghetti erdoor. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 58 g
  • vet
  • 26 g
  • Kcal
  • 685
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie