Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roomspaghetti met doperwten

Roomspaghetti met doperwten

Roomspaghetti met doperwten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 g spaghetti
  • 2 groente- of kippenbouillonblokjes
  • 150 ml kookroom
  • 300 g diepvriesdoperwten, afgespoeld met kokend water
  • 4 bosuitjes, in ringetjes
  • zout en versgemalen peper
  • 200 g rauwe ham, in reepjes
  • 100 g geraspte kaas
Bereiden
Kook de spaghetti in water met de bouillonblokjes iets steviger dan beetgaar. Giet af en doe terug in de pan. Voeg de kookroom, doperwten en bosui toe en laat al roerende verder garen. Breng op smaak met zout en peper. Schep op de borden en bestrooi met de reepjes ham en de geraspte kaas.

Voedingswaarde

eiwit
23 g
koolhydraten
70 g
vet
19 g
Kcal
500