1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roomspaghetti met doperwten

Roomspaghetti met doperwten

Roomspaghetti met doperwten product foto
  • Ingredienten:

  • 300 g spaghetti
  • 2 groente- of kippenbouillonblokjes
  • 150 ml kookroom
  • 300 g diepvriesdoperwten, afgespoeld met kokend water
  • 4 bosuitjes, in ringetjes
  • zout en versgemalen peper
  • 200 g rauwe ham, in reepjes
  • 100 g geraspte kaas
Bereiden
Kook de spaghetti in water met de bouillonblokjes iets steviger dan beetgaar. Giet af en doe terug in de pan. Voeg de kookroom, doperwten en bosui toe en laat al roerende verder garen. Breng op smaak met zout en peper. Schep op de borden en bestrooi met de reepjes ham en de geraspte kaas.
Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 23 g
  • koolhydraten
  • 70 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 500
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie