1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roomyoghurt met gemengd roodfruit

Roomyoghurt met gemengd roodfruit

Roomyoghurt met gemengd roodfruit product foto
  • Ingredienten:

  • 200 ml slagroom (Melkan)
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 200 ml Bulgaarse yoghurt of Griekse yoghurt
  • 4 verkruimelde bitterkoekjes
  • 400 g gemengd fruit (aardbeien, frambozen, aalbessen, bramen, blauwe bessen)
  • 1 eetl. poedersuiker
Bereiden
Klop de slagroom met de vanillesuiker lobbig, schep dit voorzichtig door de yoghurt en verdeel over 4 hoge glazen. Verdeel hier de koekkruimels over. Schep de vruchten door elkaar en bestrooi licht met poedersuiker. Schep ze op de yoghurt en serveer direct met een lange lepel.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 6 g
  • koolhydraten
  • 21 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 335
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie