Rotoli - Ricotta - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rotoli - Ricotta

Rotoli - Ricotta

Rotoli - Ricotta product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
10

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd 1 aubergine en 1 courgette in de lengte in dunne plakken. Bestrooi de aubergine met zout, laat op keukenpapier circa 30 minuten intrekken en dep droog. Bestrijk alle plakken groente met olie en gril ze in een hete grillpan aan beide kanten goudbruin. Laat alles uitlekken op keukenpapier, bestrooi met peper en laat afkoelen tot lauwwarm. Geen zin om te grillen? Gebruik dan gegrilde paprika’s uit pot (afgespoeld en drooggedept). Roer ricotta, fijngehakte basilicum, grof gehakte pistachenoten en wat Parmezaanse kaas tot een glad mengsel en breng op smaak met zout en peper. Verdeel over gegrilde groentep lakken, voeg wat rucola toe, rol op en steek er een prikker door.