1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Roze fruitsalade met roomkaas

Roze fruitsalade met roomkaas

Roze fruitsalade met roomkaas product foto
  • Ingredienten:

  • 1/2 watermeloen, gekoeld en zonder pitten
  • 100 g kersen, ontpit
  • 100 g frambozen
  • 1 eetl. balsamicoazijn
  • 2 eetl. milde olijfolie of zonnebloemolie
  • versgemalen peper
  • 100 g roomkaas
  • verse munt, fijngesneden
  • bolletjessteker
Bereiden
Steek met een bolletjessteker de watermeloen uit of snijd de meloen in dunne plakken. Vermeng de meloen met de kersen en frambozen en zet koel weg. Klop de balsamico-azijn en olie tot een lichte dressing en meng dit door het fruit. Maal er wat peper over. Verdeel de roomkaas met een bolletjessteker over de salade en bestrooi met de munt.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 6 g
  • koolhydraten
  • 11 g
  • vet
  • 16 g
  • Kcal
  • 215
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie