1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rucolapesto met radijs en tomaat

Rucolapesto met radijs en tomaat

Rucolapesto met radijs en tomaat product foto
  • Ingredienten:

  • 125 gram geraspte radijs
  • 2 teentjes fijngehakte knoflook,
  • 100 gram geraspte oude kaas
  • 100 gram grof gepureerde gedroogde tomaten op olie
  • 75 milliliter olijfolie
Bereiden
Meng 125 gram geraspte radijs of rettich met 1/2 zak fijngehakte rucola, 2 teentjes fijngehakte knoflook, 100 gram geraspte oude kaas en 100 gram grof gepureerde gedroogde tomaten op olie. Giet er in een straaltje circa 75 ml olijfolie en/of de olie van de tomaten bij tot er een dikke pasta ontstaat. Bewaar de pesto maximaal 1 week in een afgesloten pot in de koelkast.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 32 g
  • koolhydraten
  • 18 g
  • vet
  • 123 g
  • Kcal
  • 1325
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie