Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rucolapesto met radijs en tomaat

Rucolapesto met radijs en tomaat

Rucolapesto met radijs en tomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 125 gram geraspte radijs
  • 2 teentjes fijngehakte knoflook,
  • 100 gram geraspte oude kaas
  • 100 gram grof gepureerde gedroogde tomaten op olie
  • 75 milliliter olijfolie
Bereiden
Meng 125 gram geraspte radijs of rettich met 1/2 zak fijngehakte rucola, 2 teentjes fijngehakte knoflook, 100 gram geraspte oude kaas en 100 gram grof gepureerde gedroogde tomaten op olie. Giet er in een straaltje circa 75 ml olijfolie en/of de olie van de tomaten bij tot er een dikke pasta ontstaat. Bewaar de pesto maximaal 1 week in een afgesloten pot in de koelkast.

Voedingswaarde

eiwit
32 g
koolhydraten
18 g
vet
123 g
Kcal
1325