In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Runderrollade met kruidenjus

Runderrollade met kruidenjus

Runderrollade met kruidenjus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 45 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 kilogram runderrollade
  • 125 milliliter olijfolie
  • 1 eetlepel gehakte platte peterselie
  • eetlepel gehakte verse salie
  • eetlepel gehakte verse rozemarijn
  • eetlepel gehakte verse tijm
  • 2 teentjes knoflook gehakt
  • 1 bekertje cherry tomaatjes
  • 125 milliliter hete vleesbouillon
Bereiden
Verwarm de oven voor op 190 graden. Bestrooi de rollade met zout en versgemalen peper. Bak het vlees rondom lichtbruin in 2 eetlepels olijfolie in de braadslede of braadpan. Meng de rest van de olijfolie met de kruiden en knoflook. Giet dit mengsel over de rollade en zet circa 40 minuten in de oven. Leg de tomaatjes er na circa 20 minuten bij. Giet de laatste 5 minuten de bouillon erbij. Serveer de rollade, in plakken gesneden, met de kruidenjus en de tomaatjes. Lekker met wortel uit de oven (pagina 108) en krieltjes (pagina 111).

Voedingswaarde

eiwit
59 g
koolhydraten
3 g
vet
36 g
Kcal
575