Salade met rosbief en scherpe saus - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Salade met rosbief en scherpe saus

Salade met rosbief en scherpe saus

Salade met rosbief en scherpe saus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 ijsbergsla
  • 1 bosje radijzen
  • 200 gram dungesneden rosbief
  • 1 bosje koriander
  • 2 takje munt, alleen de blaadjes
  • 1 rode peper
  • sap van 1/2 limoen
  • 1 theelepel gembersiroop of honing
  • 4 eetlepel zonnebloemolie
Bereiden
Maak de ijsbergbladeren voorzich- tig los en leg ze samen met de ra- dijzen in ijswater. Doe alle ingredi- enten voor de dressing in een maat- beker en maal met een staafmixer tot een fijn groen mengsel. Breng eventueel op smaak met wat zout. Droog de slabladeren en leg ze als kommetjes op een schaal. Snijd de radijzen in dunne plakjes en ver- deel die over de kommetjes. Haal de plakjes vlees door de dressing en drapeer ze op de slakommetjes. Maak af met wat koriander en de rest van de dressing.
Variatie
Vervang de rosbief door in plakken gesneden, geroosterde entrecote.

Voedingswaarde

eiwit
15 g
koolhydraten
3 g
vet
18 g
Kcal
235