Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Salade van geroosterde groenten met geitenkaas

Salade van geroosterde groenten met geitenkaas

Salade van geroosterde groenten met geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 aubergine
  • 2 venkelknollen
  • 2 rode uien gepeld
  • 2 groene paprika\'s
  • 4 tomaten
  • 1 eetlepel gedroogde provencaalse kruiden
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 200 gram zachte geitenkaas
  • 50 gram geroosterde zonnebloempitten
Voorbereiden
Snijd alle groenten, behalve de tomaten, in ronde plakken van gelijke dikte en leg ze op de bakplaat. Halveer de tomaten horizontaal en leg ze op het snijvlak tussen de groenten. Bestrooi de groenten met wat zout, versgemalen peper en de Provençaalse kruiden. Besprenkel alles met olijfolie.
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Rooster de groenten in het midden van de oven in 15-20 minuten gaar en bruin. Laat afkoelen tot lauwwarm en schep de groenten op een platte schaal. Verkruimel de geitenkaas erover en bestrooi de salade met de zonnebloempitten.bakplaat, ingevet

Voedingswaarde

eiwit
12 g
koolhydraten
11 g
vet
31 g
Kcal
385