1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Salade van groene paprika’s, feta en koriander

Salade van groene paprika’s, feta en koriander

Salade van groene paprika’s, feta en koriander product foto
  • Ingredienten:

  • 3 groene paprika’s, in dunne repen
  • 1 rode ui, in halve dunne ringen
  • 100 g geitenfeta, in blokjes
  • 50 g Griekse zwarte olijven, grof gehakt
  • 4 eetl. olijfolie
  • 1 theel. mosterd
  • 1 eetl. citroensap
  • 1/2 bos koriander, grof gehakt
Bereiden
Vermeng de paprikarepen, uiringen, feta en olijven in een kom. Klop een dressing van olijfolie, mosterd en citroensap en schep dit samen met de koriander door de salade. Breng op smaak met zout en peper.
Menugang
Bijgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 5 g
  • vet
  • 22 g
  • Kcal
  • 240
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie