1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Salade van pastaschelpjes met ham en champignons

Salade van pastaschelpjes met ham en champignons

Salade van pastaschelpjes met ham en champignons product foto
  • Ingredienten:

  • 300 g pastaschelpjes naar keuze
  • 2 kippenbouillonblokjes of groentebouillonblokjes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, in plakjes
  • 400 g champignons, gehalveerd
  • zout en versgemalen peper
  • 250 g hamreepjes
  • 1 bosje peterselie, fijngehakt
  • 100 ml kant-en-klare knoflooksaus
Bereiden
Kook de pastaschelpjes in ruim water met de bouillonblokjes in circa 8 minuten beetgaar. Giet af en spoel onder koud water af. Laat goed uitlekken. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de knoflook en champignons op middelhoge stand al roerbakkend bruin. Laat ze wat afkoelen en breng op smaak met zout en peper. Schep de pastaschelpjes, hamreepjes, peterselie, champignons en knoflooksaus goed door elkaar en serveer direct.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 22 g
  • koolhydraten
  • 58 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 495
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie