1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Salamicroissants met gorgonzola

Salamicroissants met gorgonzola

Salamicroissants met gorgonzola product foto
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de deeglapjes van 1 blikje croissantdeeg met rode pesto. Verdeel daarover 100 gram in reepjes gesneden salami met daarop 100 gram gorgonzola in blokjes en 2 in ringetjes gesneden bosuitjes. Zorg ervoor dat de randen van het deeg vrij blijven en bestrijk ze met geklutst ei. Rol het deeg op zodat de vulling er goed tussen blijft. Bestrijk ook de bovenkant met ei en strooi er geraspte Parmezaanse kaas over. Bak de croissants in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
3
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 14 g
  • koolhydraten
  • 16 g
  • vet
  • 22 g
  • Kcal
  • 325
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie