In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Salamitoffees

Salamitoffees

Salamitoffees product foto

Handige informatie over dit recept

Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 plakjes diepvries bladerdeeg, ontdooid
  • 4 eetl. pesto
  • 100 g salami
  • 100 g gorgonzola, in miniblokjes
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 1 eidooier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de deeglapjes met pesto. Leg daarop plakjes salami maar laat de deegranden vrij. Verdeel de gorgonzola en bosui in het midden over de salami. Vorm een rol van het deeg zodat de vulling er goed in blijft. Draai de uiteinden van de rolletjes stevig rond zoals bij een toffee. Leg ze op een ingevette bakplaat en bestrijk de bovenkant van het deeg met losgeklopte eidooier. Bak ze in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.Voor 4 stuks
Variatie
Vervang bladerdeeg door croissantdeeg.

Voedingswaarde

eiwit
15 g
koolhydraten
20 g
vet
47 g
Kcal
565