1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Salamitoffees

Salamitoffees

Salamitoffees product foto
  • Ingredienten:

  • 4 plakjes diepvries bladerdeeg, ontdooid
  • 4 eetl. pesto
  • 100 g salami
  • 100 g gorgonzola, in miniblokjes
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 1 eidooier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de deeglapjes met pesto. Leg daarop plakjes salami maar laat de deegranden vrij. Verdeel de gorgonzola en bosui in het midden over de salami. Vorm een rol van het deeg zodat de vulling er goed in blijft. Draai de uiteinden van de rolletjes stevig rond zoals bij een toffee. Leg ze op een ingevette bakplaat en bestrijk de bovenkant van het deeg met losgeklopte eidooier. Bak ze in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.Voor 4 stuks
Variatie
Vervang bladerdeeg door croissantdeeg.
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 15 g
  • koolhydraten
  • 20 g
  • vet
  • 47 g
  • Kcal
  • 565
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie