Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sandwich met Hollandse garnalen

Sandwich met Hollandse garnalen

Sandwich met Hollandse garnalen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Ontbijtgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eieren
  • 2 eetl. mayonaise
  • 1 theel. tomatenketchup
  • 1 eetl. fijngesneden bieslook
  • 4 lichtbruine boterhammen
  • 50 g Hollandse garnalen (Vismarine)
  • zout en versgemalen peper
Bereiden
Kook de eieren in circa 5 minuten hard en laat ze in koud water afkoelen. Pel ze en snijd ze in dunne plakjes. Vermeng de mayonaise met ketchup en bieslook en verdeel dit over de boterhammen. Verdeel de plakjes ei en de garnalen over twee boterhammen en dek af met de andere twee boterhammen. Snijd de sandwiches twee keer schuin door zodat er 8 kleine driehoekjes ontstaan. Steek in elk driehoekje een prikkertje en serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
18 g
vet
10 g
Kcal
190