Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Savooiekool met rozemarijn en bacon

Savooiekool met rozemarijn en bacon

Savooiekool met rozemarijn en bacon product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd 500 gram savooiekool in brede repen. Kook ze met zout 5 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over, laat uitlekken en afkoelen. Rooster 100 gram bacon, in repen gesneden, in een droge hete koekenpan en bak 1 gesnipperd sjalotje mee. Schep de koolrepen erdoor, voeg 1/2 eetlepel gehakte verse rozemarijn of 1 theelepel gedroogde rozemarijn toe en roerbak 5 minuten.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
4 g
vet
10 g
Kcal
140