Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Savooiekool met rozemarijn en bacon

Savooiekool met rozemarijn en bacon

Savooiekool met rozemarijn en bacon product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd 500 gram savooiekool in brede repen. Kook ze met zout 5 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over, laat uitlekken en afkoelen. Rooster 100 gram bacon, in repen gesneden, in een droge hete koekenpan en bak 1 gesnipperd sjalotje mee. Schep de koolrepen erdoor, voeg 1/2 eetlepel gehakte verse rozemarijn of 1 theelepel gedroogde rozemarijn toe en roerbak 5 minuten.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
4 g
vet
10 g
Kcal
140