1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Savooiekool met rozemarijn en bacon

Savooiekool met rozemarijn en bacon

Savooiekool met rozemarijn en bacon product foto
Bereiden
Snijd 500 gram savooiekool in brede repen. Kook ze met zout 5 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over, laat uitlekken en afkoelen. Rooster 100 gram bacon, in repen gesneden, in een droge hete koekenpan en bak 1 gesnipperd sjalotje mee. Schep de koolrepen erdoor, voeg 1/2 eetlepel gehakte verse rozemarijn of 1 theelepel gedroogde rozemarijn toe en roerbak 5 minuten.
Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 10 g
  • Kcal
  • 140
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie