Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Schnitzel gegratineerd met blauwe kaas en amandelen

Schnitzel gegratineerd met blauwe kaas en amandelen

Schnitzel gegratineerd met blauwe kaas en amandelen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 kalfsschitzels of varkensschnitzels, ongepaneerd
  • zout en versgemalen peper
  • ca. 3 eetl. vloeibaar bakproduct
  • 150 g blauwe kaas
  • 25 g geschaafde amandelen
Bereiden
Dep de schnitzels goed droog met keukenpapier en bestrooi ze rondom met zout en peper. Verwarm de ovengrill voor. Verwarm het bakproduct in de koekenpan en bak de schnitzels om en om circa 3 minuten per kant. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en verdeel de kaas en amandelen erover. Zet de bakplaat onder de grill en laat de kaas en amandelen in circa 3 minuten gratineren.

Voedingswaarde

eiwit
37 g
koolhydraten
1 g
vet
28 g
Kcal
405