1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Schnitzel met pesto en parmezaan

Schnitzel met pesto en parmezaan

Schnitzel met pesto en parmezaan product foto
  • Ingredienten:

  • 4 ongepaneerde schnitzels
  • 5 eetlepels bloem
  • 3 eieren
  • 1 eetlepel pesto
  • 75 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 50 gram paneermeel
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 400 gram (spinazie)tortellini
  • partjes citroen, om te garneren
  • blaadjes basilicum, om te garneren
Bereiden
Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Strooi de bloem op een plat bord. Klop de eieren met de pesto los in een diep bord. Meng de geraspte kaas met het paneermeel. Haal de schnitzels eerst door de bloem, daarna door het eimengsel en dan door het kaasmengsel. Zorg ervoor dat het vlees overal goed bedekt is met een paneerlaagje. Verhit de olie en bak de schnitzels hierin in 2-3 minuten per kant goudbruin en gaar. Kook intussen de tortellini beetgaar. Garneer de schnitzels met partjes citroen en basilicum en serveer met de pasta.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 53 g
  • koolhydraten
  • 74 g
  • vet
  • 34 g
  • Kcal
  • 820
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie