1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Semifreddo van yoghurt met frambozen

Semifreddo van yoghurt met frambozen

Semifreddo van yoghurt met frambozen product foto
  • Ingredienten:

  • 125 ml slagroom
  • 80 gr honing
  • 200 ml yoghurt (Melkan)
  • 100 gr diepvriesframbozen, ontdooid
  • vershoudfolie
Bereiden
Bekleed vier bekertjes of glaasjes aan de binnenkant met vershoudfolie. Klop de slagroom stijf en roer de honing door de yoghurt. Schep de slagroom en de frambozen erdoor (houd enkele apart voor garnering) en schep de bekertjes vol. Zet ze afgedekt met vershoudfolie circa 2 uur in de vriezer. Stort de semifreddo vlak voor serveren op bordjes, verwijder de folie en garneer met de achtergehouden frambozen.
Variatie
Serveer wat koekkruimels of noten bij de semifreddo.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 130 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 20 g
  • vet
  • 12 g
  • Kcal
  • 205
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie