Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Shoarma met bleekselderij en feta

Shoarma met bleekselderij en feta

Shoarma met bleekselderij en feta product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 struik bleekselderij
  • 3 eetlepel olijfolie
  • 750 gram shoarmavlees
  • 2 uien gesnipperd
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 150 gram feta in blokjes of verkruimeld
  • 2 eetlepel blanke rozijnen
  • 2 eetlepel peterselie of bladselderij, gehakt
  • Turks brood of shoarmabroodjes
Bereiden
Haal de stengels bleekselderij los van de struik en verwijder de harde draden. Snijd de selderijstengels in smalle boogjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de shoarma en ui 10 minuten. Schep de bleekselderij en kerrie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Roerbak nog 4 minuten. Schep de feta en de rozijnen door het vleesmengsel. Bestrooi het gerecht met de peterselie. Serveer met het brood.

Voedingswaarde

eiwit
49 g
koolhydraten
35 g
vet
32 g
Kcal
645