1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Shoarma met bleekselderij en feta

Shoarma met bleekselderij en feta

Shoarma met bleekselderij en feta product foto
  • Ingredienten:

  • 1 struik bleekselderij
  • 3 eetlepel olijfolie
  • 750 gram shoarmavlees
  • 2 uien gesnipperd
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 150 gram feta in blokjes of verkruimeld
  • 2 eetlepel blanke rozijnen
  • 2 eetlepel peterselie of bladselderij, gehakt
  • Turks brood of shoarmabroodjes
Bereiden
Haal de stengels bleekselderij los van de struik en verwijder de harde draden. Snijd de selderijstengels in smalle boogjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de shoarma en ui 10 minuten. Schep de bleekselderij en kerrie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Roerbak nog 4 minuten. Schep de feta en de rozijnen door het vleesmengsel. Bestrooi het gerecht met de peterselie. Serveer met het brood.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 49 g
  • koolhydraten
  • 35 g
  • vet
  • 32 g
  • Kcal
  • 645
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie