Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sinaasappelpannenkoek met kruidenroomkaas en een Breaker High Protein Vanilleyoghurt

Sinaasappelpannenkoek met kruidenroomkaas en een Breaker High Protein Vanilleyoghurt

Sinaasappelpannenkoek met kruidenroomkaas en een Breaker High Protein Vanilleyoghurt product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 5 eetlepels sinaasappelmarmelade
  • 1 theelepel gehakte rozemarijn
  • 2 kant-en-klare pannenkoeken
  • 2 groene appels, geschild, in plakjes
  • 100 gram kruidenroomkaas
  • 50 gram walnoten, grof gehakt
  • 2 zakjes Breaker High Protein Vanilleyoghurt
  • aluminiumfolie
Bereiden
Meng de sinaasappelmarmelade met de rozemarijn en bestrijk de pannenkoeken ermee. Verdeel de appelplakjes en kruidenroomkaas erover. Bestrooi met de walnoten. Rol de pannenkoeken strak op en verpak ze in aluminiumfolie om mee te nemen als lunch of voor een picknick. Eet de pannenkoeken met een Breaker High Protein Vanilleyoghurt erbij.
Variatie
• Ook lekker met tortillawraps in plaats van pannenkoeken. • Een Breaker High Proteinis ook goed te gebruiken als tussendoortje.

Voedingswaarde

eiwit
23 g
koolhydraten
80 g
vet
42 g
Kcal
790