Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Smulbrood

Smulbrood

Smulbrood product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 focacciabrood, ciabattabrood of zuurdesem vloerbrood
  • 100 gram kruidenboter
  • 1 blikje sardines
  • 1/2 pot geroosterde paprika\'s uitgelekt
  • 2 gerookte makreelfilets gehalveerd
  • zwarte of groene olijven gehalveerd
  • 100 gram feta of geitenkaas in plakken of stukken
  • 1 blikje opgerolde ansjovis
  • 1 bekertje snoeptomaatjes
  • minipaprika's met roomkaas
  • aluminiumfolie
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd verticale sneden in het brood, maar snijd het brood niet helemaal door. Strijk de kruidenboter in de sneden en vul de sneden afwisselend met de sardines, paprika, makreel, olijven en feta. Verpak het brood in aluminiumfolie en zet het circa 10 minuten op een bakplaat in de oven. Haal het brood uit de oven en serveer het met de rest van de ingrediënten eromheen.

Voedingswaarde

eiwit
61 g
koolhydraten
75 g
vet
111 g
Kcal
1580