1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Smulbrood

Smulbrood

Smulbrood product foto
  • Ingredienten:

  • 1 focacciabrood, ciabattabrood of zuurdesem vloerbrood
  • 100 gram kruidenboter
  • 1 blikje sardines
  • 1/2 pot geroosterde paprika\'s uitgelekt
  • 2 gerookte makreelfilets gehalveerd
  • zwarte of groene olijven gehalveerd
  • 100 gram feta of geitenkaas in plakken of stukken
  • 1 blikje opgerolde ansjovis
  • 1 bekertje snoeptomaatjes
  • minipaprika's met roomkaas
  • aluminiumfolie
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd verticale sneden in het brood, maar snijd het brood niet helemaal door. Strijk de kruidenboter in de sneden en vul de sneden afwisselend met de sardines, paprika, makreel, olijven en feta. Verpak het brood in aluminiumfolie en zet het circa 10 minuten op een bakplaat in de oven. Haal het brood uit de oven en serveer het met de rest van de ingrediënten eromheen.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 61 g
  • koolhydraten
  • 75 g
  • vet
  • 111 g
  • Kcal
  • 1580
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie