Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Snelle ovenaardappelen in de schil met oregano en chili

Snelle ovenaardappelen in de schil met oregano en chili

Snelle ovenaardappelen in de schil met oregano en chili product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 kg vastkokende nieuwe aardappelen, ongeschild en gewassen
  • 1 theel. grof zeezout
  • 1 eetl. gedroogde oregano
  • mespunt chilipepervlokken
  • 4 eetl. olijfolie
Bereiden
Verwarm de oven op 250°C. Snijd de aardappelen in gelijke parten van maximaal 2 cm dik en hussel ze in een braadslee om met de rest van de ingrediënten. Schuif ze hoog in de oven en bak ze in 10 tot 15 minuten bruin en gaar.Bereidingstijd: ca. 5 minuten + 15 minuten oventijd.
Variatie
- U kunt de chilipepervlokken vervangen door gesnipperde verse rode peper of chilipoeder. - Ook lekker met knoflook en rozemarijn. 

Voedingswaarde

eiwit
5 g
koolhydraten
47 g
vet
15 g
Kcal
345