1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Snelle ovenaardappelen in de schil met oregano en chili

Snelle ovenaardappelen in de schil met oregano en chili

Snelle ovenaardappelen in de schil met oregano en chili product foto
  • Ingredienten:

  • 1 kg vastkokende nieuwe aardappelen, ongeschild en gewassen
  • 1 theel. grof zeezout
  • 1 eetl. gedroogde oregano
  • mespunt chilipepervlokken
  • 4 eetl. olijfolie
Bereiden
Verwarm de oven op 250°C. Snijd de aardappelen in gelijke parten van maximaal 2 cm dik en hussel ze in een braadslee om met de rest van de ingrediënten. Schuif ze hoog in de oven en bak ze in 10 tot 15 minuten bruin en gaar.Bereidingstijd: ca. 5 minuten + 15 minuten oventijd.
Variatie
- U kunt de chilipepervlokken vervangen door gesnipperde verse rode peper of chilipoeder. - Ook lekker met knoflook en rozemarijn. 
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 5 g
  • koolhydraten
  • 47 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 345
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie