1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Soesjes met warme chocolade-­pepersaus

Soesjes met warme chocolade-­pepersaus

Soesjes met warme chocolade-­pepersaus product foto
  • Ingredienten:

  • 12 roomsoesjes (kant-en-klaar)
  • voor de chocoladesaus:
  • 150 g pure chocolade, in stukjes
  • 150 ml slagroom (Melkan)
  • 10 g boter
  • versgemalen peper
Bereiden
Begin met de chocoladesaus. Doe daarvoor de chocoladestukjes en room in een hittebestendige kom of magnetronschaal. Smelt de chocolade onafgedekt in circa 2 minuten op 350 Watt in de magnetron of iets langer au bain-marie. Roer daarna de boter door de saus voor een mooie glans. Voeg versgemalen peper toe. Laat de saus afkoelen tot lauwwarm. Stapel de soesjes op een schaal en giet de saus erover.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 29 g
  • vet
  • 41 g
  • Kcal
  • 505
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie