1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Soesjestaart

Soesjestaart

Soesjestaart product foto
  • Ingredienten:

  • 2 pakken diepvriessoesjes
  • 100 gr witte chocolade
  • au bain-marie tot een gladde saus
  • poedersuiker
  • rode bessen
Bereiden
Laat 2 pakken diepvriessoesjes in de koelkast ontdooien. Smelt 100 gram witte chocolade, in stukjes gehakt, au bain-marie tot een gladde saus. Dip de soesjes in de chocolade en stapel ze op een mooie schaal op elkaar. Door de chocolade blijven de soesjes aan elkaar plakken. Laat de chocolade goed uitharden in de koelkast en bestuif de soesjestaart voor het serveren met poedersuiker. Versier eventueel met rode bessen.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 60 minuten
Aantal personen
10
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie