Sorbetijs rabarber-druiven - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Sorbetijs rabarber-druiven

Sorbetijs rabarber-druiven

Sorbetijs rabarber-druiven product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
8

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd 500 gram schoongemaakte rabarberstengels in stukjes. Kook de rabarber met 100 ml rodedruivensap en 125 gram suiker 10-12 minuten. Laat wat afkoelen. Pureer de rabarber met het kookvocht en meng er 50 ml honing door. Vul de vormpjes en vries in.