In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met bospadden stoelen en geroosterde noten

Spaghetti met bospadden stoelen en geroosterde noten

Spaghetti met bospadden stoelen en geroosterde noten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g gemengde bospaddenstoelen (cantharellen, kastanjechampignons,oesterzwammen etc.)
  • 2 eetl. citroensap
  • 50 g gepelde walnoten
  • 400 g spaghetti
  • 8 eetl. olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, in plakjes
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjes
  • zout en versgemalen peper
  • 75 g rucola, de helft ervan iets kleinergesneden
Voorbereiden
Borstel of veeg de paddenstoelenschoon. Snijd de grotere soorten ietskleiner. Besprenkel ze met citroensap.Rooster de walnoten in een droge hetekoekenpan.
Bereiden
Kook de spaghetti beetgaar, giet af enlaat uitlekken. Verhit de olijfolie in eenhapjes pan of wok en bak hierin deknoflook en rode peper 2-3 minuten.Schep de paddenstoelen erdoor enbak ze op een hoge stand 2 minutenmee. Voeg zout en peper naar smaaktoe. Meng de iets fijner gesnedenrucola erdoor. Schep de spaghetti erluchtig door en serveer het gerechtbestrooid met de noten en een plukrucola erop

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
73 g
vet
40 g
Kcal
725