Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel

Spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel

Spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 sinaasappels
  • 400 g spaghetti
  • 400 g kipfilet, in reepjes
  • zout en versgemalen peper
  • 3 eetl. olijfolie
  • 4 stengels bleekselderij, in smalle boogjes
  • 2 eetl. rode pesto
  • 1 tuinkers ( 1 bakje)
Bereiden
Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes uit de vliezen en vang het sap op. Kook de spaghetti beetgaar, giet af en spoel er koud water over. Bestrooi de kip met zout en peper en bak deze 10 minuten in de hete olijfolie. Voeg de laatste 5 minuten de bleekselderij toe. Schep de sinaasappel met sap, pesto en spaghetti erdoor en verwarm even. Garneer het gerecht met een pluk tuinkers.

Voedingswaarde

eiwit
34 g
koolhydraten
77 g
vet
23 g
Kcal
650