1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel

Spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel

Spaghetti met kip, bleekselderij en sinaasappel product foto
  • Ingredienten:

  • 2 sinaasappels
  • 400 g spaghetti
  • 400 g kipfilet, in reepjes
  • zout en versgemalen peper
  • 3 eetl. olijfolie
  • 4 stengels bleekselderij, in smalle boogjes
  • 2 eetl. rode pesto
  • 1 tuinkers ( 1 bakje)
Bereiden
Schil de sinaasappels dik, snijd de partjes uit de vliezen en vang het sap op. Kook de spaghetti beetgaar, giet af en spoel er koud water over. Bestrooi de kip met zout en peper en bak deze 10 minuten in de hete olijfolie. Voeg de laatste 5 minuten de bleekselderij toe. Schep de sinaasappel met sap, pesto en spaghetti erdoor en verwarm even. Garneer het gerecht met een pluk tuinkers.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 34 g
  • koolhydraten
  • 77 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 650
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie