1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met kip en asperges

Spaghetti met kip en asperges

Spaghetti met kip en asperges product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g spaghetti
  • zout en versgemalen peper
  • 250 g groene asperges, in stukken van 3 cm
  • 3 eetl. olijfolie
  • 250 g kipfilet, in blokjes
  • 1 gele paprika, zonder zaadjes, in reepjes
  • 1 cherrytomaten/kerstomaten, gehalveerd (1 bakje)
  • 2 eetl. zwarte olijven, zonder pit
  • 2 lenteuitjes/bosuitjes, in ringetjes
Bereiden
Kook de pasta met zout beetgaar. Kook de asperges 2 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Verhit de olijfolie en bak hierin de kipblokjes, bestrooid met zout en peper, goudbruin. Voeg de paprika en asperges toe en roerbak 5 minuten. Schep de tomaatjes en de olijven erdoor en bak nog 3 minuten. Serveer het mengsel op de spaghetti en strooi de bosui erover.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 28 g
  • koolhydraten
  • 77 g
  • vet
  • 16 g
  • Kcal
  • 580
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie