1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met koriander en avocado

Spaghetti met koriander en avocado

Spaghetti met koriander en avocado product foto
  • Ingredienten:

  • 2 bakje cherry-/kerstomaatjes gehalveerd
  • 2 eetlepels koriander gehakt, vers
  • 1 citroen rasp en sap
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 avocado’s geschild, in blokjes
  • 300 gram spaghetti
  • 2 eetlepels peterselie gehakt (platte)
Bereiden
Meng de tomaatjes met de koriander, citroenrasp, -sap, knoflook, olijfolie, avocado, zout en peper. Kook de spaghetti beetgaar en giet af. Meng de warme spaghetti met het tomaten-avocadomengsel. Verwarm eventueel kort in een hete wok en serveer. Bestrooi met peterselie.
Variatie
In plaats van cherrytomaatjes kun je ook 400 gram trostomaten, in vieren gesneden, gebruiken.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 12 g
  • koolhydraten
  • 63 g
  • vet
  • 30 g
  • Kcal
  • 585
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie