Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met koriander en avocado

Spaghetti met koriander en avocado

Spaghetti met koriander en avocado product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 bakje cherry-/kerstomaatjes gehalveerd
  • 2 eetlepels koriander gehakt, vers
  • 1 citroen rasp en sap
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 avocado’s geschild, in blokjes
  • 300 gram spaghetti
  • 2 eetlepels peterselie gehakt (platte)
Bereiden
Meng de tomaatjes met de koriander, citroenrasp, -sap, knoflook, olijfolie, avocado, zout en peper. Kook de spaghetti beetgaar en giet af. Meng de warme spaghetti met het tomaten-avocadomengsel. Verwarm eventueel kort in een hete wok en serveer. Bestrooi met peterselie.
Variatie
In plaats van cherrytomaatjes kun je ook 400 gram trostomaten, in vieren gesneden, gebruiken.

Voedingswaarde

eiwit
12 g
koolhydraten
63 g
vet
30 g
Kcal
585