Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met koriander en avocado

Spaghetti met koriander en avocado

Spaghetti met koriander en avocado product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 bakje cherry-/kerstomaatjes gehalveerd
  • 2 eetlepels koriander gehakt, vers
  • 1 citroen rasp en sap
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 avocado’s geschild, in blokjes
  • 300 gram spaghetti
  • 2 eetlepels peterselie gehakt (platte)
Bereiden
Meng de tomaatjes met de koriander, citroenrasp, -sap, knoflook, olijfolie, avocado, zout en peper. Kook de spaghetti beetgaar en giet af. Meng de warme spaghetti met het tomaten-avocadomengsel. Verwarm eventueel kort in een hete wok en serveer. Bestrooi met peterselie.
Variatie
In plaats van cherrytomaatjes kun je ook 400 gram trostomaten, in vieren gesneden, gebruiken.

Voedingswaarde

eiwit
12 g
koolhydraten
63 g
vet
30 g
Kcal
585