De maaltijdpakketten Curry Madras en Groene Curry die onder het label Verse Oogst worden verkocht (met houdbaarheidsdatum 20-08-2018 of eerder) bevatten kokosmelk o.b.v. melkeiwit. Melk is echter niet als allergeen in de ingrediëntenlijst vermeld.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spaghetti met olijfolie, sardines en kappertjes

Spaghetti met olijfolie, sardines en kappertjes

Spaghetti met olijfolie, sardines en kappertjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 g spaghettizout en versgemalen peper
  • 6 eetl. extra vergine olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, in plakjes
  • 1/2 Spaanse peper, gesnipperd
  • 2 eetl. kappertjes, uitgelekt
  • 1 blikje sardinefilet, uitgelekt
  • 4 eetl. fijngehakte peterselie
Bereiden
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout.Verwarm ondertussen de olie op middelhoge stand en voeg de knoflook en peper toe tot alles begint te geuren. Laat de knoflook niet te veel verkleuren. Voeg de kappertjes en sardines toe en schep even door. Giet de spaghetti af en schep deze samen met de peterselie door de saus. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
53 g
vet
27 g
Kcal
515